Tyhmyydestä sakotet… vankilaan? Lindsay Lohan teki sen taas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on ollut jo useamman vuoden ajan todellisessa vankilakierteessä, joka näyttää jatkuvan edelleen. Kaksi tuoreinta tuomiota hän on saanut istua vieroitushoidossa ja parhaillaan kotonaan kotiarestissa.

Tyhmyydestä kuitenkin sakotetaan joskus rankastikin, ja tällä kertaa sakkojen sijaan julkkistähdelle voi napsahtaa jälleen vankilatuomio. Lindsay Lohan on nimittäin jäänyt testeissä jälleen kiinni päihteiden käytöstä, ja hänet on siksi kutsuttu huomiseksi oikeuteen. Syyttäjä ja ehdonalaisvalvoja vaativat Lohania takaisin vankilaan.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan viime viikolla otetuissa kahdessa testissä ei ollut merkkejä huumeista, mutta toinen osoitti Lohanin käyttäneen alkoholia. Huomenna tuomari Stephanie Sautner päättää muutetaanko Lindsayn kotiaresti taas vankilatuomioksi.