Perverssi löytyi festareilla bajamajan ulostesäiliöstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Liikuteltavat wc-kopit ovat tuttuja varmasti lähes jokaiselle suomalaisellekin erityisesti festareilta ja muista yleisötapahtumista. Nyt Yhdysvalloissa on sattunut erikoinen välikohtaus, kun perverssi mies löytyi tällaisen vessan ulostesäiliössä.

Joogafestivaalien kävijöiden käyttöön oli tuotu joukko liikuteltavia vessakoppeja, joista eräässä asioinut nainen huomasi yllättäen epäilyttävää liikettä. Hän pyysi toista henkilöä tarkistamaan tilanteen, ja pönttöosan sisältä löytyikin lopulta yltä päältä ulosteessa ollut mieshenkilö, The Sun kertoo.

Naisten hakiessa apua mies nousi pöntöstä ja lukitsi vessan oven. Myöhemmin hän joutui kuitenkin tulemaan ulos vessasta – edelleen ulosteiden peitossa – ja lähti juosten pakoon. Festareiden järjestysmiehet eivät saaneet karkuun pinkonutta miestä kiinni. Hänen kerrotaan olleen noin 20-vuotias, hoikkarakenteinen ja lyhythiuksinen mies.