Poliisi: ”Ryan Dunn ajoi kaatokännissä 260 km/h”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa maanantaina auto-onnettomuudessa menehtyneen Ryan Dunnin ajokunnosta liikkui jo heti turman jälkeen huhuja, sillä mies itse oli julkistanut netissä bilekuvansa vain tunteja ennen kuolemaansa.

Pian selvisi, että Dunn oli juonut ravintolassa vähintään kuusi annosta alkoholia, ja että silminnäkijöiden mukaan hän oli selvästi juovuksissa. Nyt viranomaiset ovat vahvistaneet huhut julkkistähden rattijuopumuksesta.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Jackass-tähdellä oli veressään peräti 1,9 promillea, eli yli kaksinkertainen määrä alkoholia sallittuun verrattuna. Pennsylvaniassa rattijuopumuksen raja on 0,8 promillea. Näin ollen Dunn olisi syyllistynyt törkeään rattijuopumukseen. Samalla poliisit nostivat veikkausta turma-auton nopeudesta 260 kilometriin tunnissa.

Uusimmat