Teinityttö vaihtaa neitsyytensä iPhone 4 -puhelimeen

Digi · Stara.fi

Applen iPhone 4 on saanut maailmalla kovaakin kritiikkiä erityisesti useista suunnitteluvirheistään, mutta niistä huolimatta laite on varsin haluttu. Sen osoittaa nyt esimerkiksi kiinalaisen tytön tarjous, sillä hän on valmis vaihtamaan neitsyytensä iPhone 4 -puhelimeen.

Myös Kiinassa älypuhelin on paikallisille kallis ostos, joten tyttö on valmis sijoittamaan neitsyytensä sen saadakseen, Biznews China uutisoi. Tyttö kertoi asiasta kiinalaisessa Weibo-yhteisöpalvelussa, jossa tarjous on nyt aiheuttanut kovasti hämmennystä. Suurin osa palautteesta on ollut negatiivista, sillä ihmisten mielestä neitsyyden vaihtaminen puhelimeen ei ole hyvä idea.

Tyttö kertoi haaveilevansa iPhonesta, mutta hänen isänsä ei ole kuitenkaan suostunut sitä hänelle ostamaan. Viime vuonna julkisuuteen tuli tieto, jonka mukaan 17-vuotias kiinalaispoika osti itselleen iPadin ja kännykän myymällä munuaisensa.