Aimee Teegardenin bikinikuva pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Aimee Teegarden on vielä suurelle yleisölle varsin tuntematon tähti, vaikka hän on ehtinyt esiintyä jo useissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. 21-vuotias näyttelijäkaunotar tekee parhaillaan kovaa nousua julkkismaailmassa muiden muassa CSI-sarjan roolinsa myötä.

Nyt amerikkalainen viihdelehti on koonnut kuvagalleriaan kymmenittäin Aimeen näyttävimpiä kuvia vuosien varrelta. Neitokainen on ikuistettu muiden muassa näyttäviin bikinikuviin sekä rannalla ja kuvauspaikoilla.

21-vuotias amerikkalainen malli-näyttelijä Aimee Teegarden on tullut tunnetuksi muiden muassa suositusta 90210, Friday Night Lights ja Hannah Montana -televisiosarjoista sekä Scream 4 ja Prom -elokuvista. Nuori kaunotar on tehnyt lisäksi malliuraa ja poseerannut esimerkiksi Tommy Hillfigerin, Alltellin ja Hollisterin mainoskampanjoista.