23-vuotias näyttelijäkaunotar vahvisti huhut – tuli kaapista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen laulaja-näyttelijätär Evan Rachel Wood on tullut suomalaisille tutuksi lähinnä televisiosarjoista, joista tunnetuin lienee True Blood. Viime aikoina hänen nimensä on alkanut esiintyä yhä useammin viihdelehtien sivuilla.

Vuonna 2009 alastonkuvissa poseerannut kaunotar on nyt viimein vahvistanut hänestä liikkuneet huhut, joiden mukaan neitokainen on biseksuaali. Wood kertoi Esquire-lehden haastattelussa olevansa avoin seurustelemaan miesten lisäksi myös naisten kanssa, eli olevansa biseksuaali.

– Mitä tyttöihin tulee niin olen oikeastaan ennemminkin kuin kundi. Oveni ovat avoinna ja minä tarjoan illallisen. Olen aina pitänyt androgyyneistä jutuista. Olen valmis kaikkeen. Tapailemaan miestä tai tapailemaan mukavaa tyttöä… Olen aina tuntenut vetoa molempiin sukupuoliin, Evan Rachel Wood astui kaapista.

23-vuotias Evan Rachel Wood on tehnyt uraa sekä näyttelijänä että laulajana. Useissa televisiosarjoissa urallaan esiintynyt tähti debytoi valkokankaalla vuonna 2002, jolloin ensi-iltansa sai elokuva Little Secrets. Seuraavana vuonna hän nousi todelliseksi Hollywood-tähdeksi saatuaan Kolmetoista-elokuvan roolisuorituksestaan muiden muassa arvostetun Golden Globe -ehdokuuden. Sittemmin Wood on nähty lukuisissa elokuvissa, kuten viime vuonna menestyselokuvassa The Wrestler.