Heidi Klum alastomana malliohjelman mainoksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia maailman menestyksekkäimpien supermalien joukkoon kuulunut Heidi Klum kohahdutti taannoin riisumalla alushousunsa Oscar-juhlissa. Hyväntekeväisyyden nimissä tehty tempaus oli osa Jay Lenon ohjelmaa, jossa julkkiksia pyydettiin lahjoittamaan jotain hyväntekeväisyyteen.

Kerroimme taannoin kuinka hääjuhlissaan alushousunsa paljastanut Heidi aikoo riisuutua alastomaksi suositun Muodin huipulle -ohjelmansa mainoskampanjassa. Nyt kyseinen mainoskampanja on julkistettu, ja siinä Heidi tosiaan poseeraa lupauksensa mukaisesti alastomana.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 37-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.