Mies ei ole peseytynyt 37 vuoteen: ”Maailman pahanhajuisin ihminen?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin hygieniatutkimusten tuloksista, joiden mukaan yllättävät monet tavalliset kansalaiset kävivät esimerkiksi suihkussa vain pari kertaa viikossa. Nyt Intiasta on kuitenkin löytynyt mies, joka on toivottavasti ainoa laatuaan maailmassa. Hän voi nimittäin olla maailman pahanhajuisin mies.

65-vuotias Kailash Singh ei ole peseytynyt peräti 37 vuoteen, koska hän uskoo pesemättömyyden auttavan häntä saamaan vaimonsa kanssa poikalapsen. Singh peseytyi viimeksi vuonna 1974, hieman avioitumisensa jälkeen. Tähän mennessä hän on saanut seitsemän tyttölasta, joten papin antama neuvo poikalapsen saamiseksi ei ole nähtävästi toiminut.

Lapsen saamisen suurimpana esteenä on nyt kuitenkin juuri pesemättömyys, jonka takia lapsia ei ole näköpiirissä lainkaan. Vaimo Kalavati Devi ei nimittäin halua harrastaa enää miehen kanssa seksiä ennen kuin hän ryhtyy peseytymään. Singhin ”peseytyminen” tarkoittaa jokailtaista rukoilua ja marijuanan polttamista.