Opettaja vonkasi 13-vuotiasta oppilastaan 200 tekstiviestillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina julkisuuteen on tullut merkittävästi aikaisempaa useammin tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat harrastaneet tai yrittäneet harrastaa seksisuhteita oppilaidensa kanssa. Lähes poikkeuksetta opettajat ovat olleet naisia. Näin tälläkin kerralla.

26-vuotias naimisissa oleva amerikkalainen opettajatar on nyt jäänyt kiinni vongattuaan 13-vuotiasta oppilastaan treffeille kanssaan. Opettaja ei tyytynyt vain kysäisemään tapaamisen mahdollisuutta, vaan hän pommitti teinipoikaa tekstiviesteillä pitkään lähettämällä tälle yli 200 tekstiviestiä.

Merkittävä osa viesteistä oli viranomaisten mukaan eroottissävytteisiä. Lopulta poika kertoi äidilleen opettajansa ahdistelusta ja äiti ilmoitti siitä poliisille. Opettajatar pidätettiin ja nyt hän joutuu vastaamaan tekosistaan oikeuteen.