Virkailija virtsasi matkustajan matkalaukkuun

Nettivideot Ohhoh! · Stara.fi

Lentokenttien henkilökunnan surkea taso on puhuttanut viime aikoina laajasti sekä Suomessa että maailmalla. Helsinki-Vantaan lentokentän turvatarkastajien ala-arvoinen toiminta ärsytti tuhansia matkustajia viimeksi eilen tahallisen hidastelun takia.

Nyt maailmalla on tullut ilmi tapaus, jollaista ei toivottavasti ole vielä Helsinki-Vantaalla nähty. Delta Airlinesillä Lontoosta Minneapolisiin matkustaneen brittimiehen matkalaukku päätyi nimittäin lentelemään päämäärättömästi pitkin Yhdysvaltoja. Lopulta laukku päätyi oikealle omistajalleen Minneapolisiin useita päiviä myöhässä, mutta hieman erikoisessa kunnossa. Se oli nimittäin läpikotaisin märkä ja haisi voimakkaasti virtsalle.

Matkustaja kuvasi tilanteen videolle, joka on nyt julkaistu verkossa. Siinä mies kertoo tarinansa sekä esittelee laukkuaan ja sen virtsaita sisältöä. Löydöksensä takia hän epäilee jonkun laukkua käsitelleen virkailijan virtsanneen sisälle laukkuunsa. Epäilyjä vahvistaa se, että laukusta oli varastettu arvokas hajuvesipullo ja sisältöä oli sotkettu myös meikkilaukusta löytyneellä hammastahnalla.