Katy Perry nautiskeli täysin rinnoin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry avioitui taannoin koomikko Russell Brandin kanssa, ja julkkisparin elämää on sittemmin seurattu tiiviisti lehtien palstoilla. Viime kuussa pariskunnan Japanin reissuun tuli mutka matkaan, kun Russell ei päässyt maahan vanhan rötöksensä takia.

Nyt Katy Perry on päässyt viettämään aurinkoista vapaapäiväänsä uima-altaalla lekotellen. Suosikkipoppari oli pukenut ylleen pienet vaaleanpunaiset bikinit, jotka yllään hän nautiskeli täysin rinnoin uima-altaan vilvoittavasta pinta vedestä.

Vanity Fair -lehden avoimessa haastattelussa Katy Perry paljasti taannoin menettäneensä lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen uskonnon takia. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella mitään muuta musiikkia kuin gospelia. Lehden kannessa neitokainen poseeraa tavoilleen uskollisena varsin rohkeasti.