Kim Kardashianin luomupeppu läpivalaistuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian ajautui äskettäin suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kim ilmoitti haastavansa lehden oikeuteen valheiden julkaisemisesta, ja Lockett ilmoitti esittävänsä väitteelle tarvittaessa todisteet.

Kim tunnetaan erityisesti muhkeasta takapuolestaan, jota on useita kertoja epäilty silikonitäytteiseksi. Nyt Kim on kyllästynyt huhuihin ja päättänyt osoittaa ne kertaheitolla perättömiksi. Siitä syystä hän marssikin lopulta lääkärikeskukseen ottamaan röntgenkuvan takapuolestaan, ja nyt hän on esitellyt tulosta lehdistölle.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa kesällä alttarille. Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria.

Kardashianin perheestä ei raha lopu heti kesken. Kimin johdolla hänen perheensä tienasi viime vuonna huimat 65 miljoonaa dollaria. Viime aikoina hän on saanut jalkansa myös musiikkimaailmaan.