Mies lennolle naisten alusvaatteissa – lentoyhtiö selityksen velkaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka amerikkalainen lentoyhtiö US Airways poisti lennolta mustaihoisen opiskelijapojan, jonka housut olivat liian löysät ja paljastivat hänen alushousunsa. Kuusi päivää aiemmin eräs valkoihoinen miesmatkustaja oli kuitenkin päässyt saman yhtiön lennolle naisten alusvaatteisiin pukeutuneena.

San Francisco Chronicle -lehden mukaan mies lensi Fort Lauderdalesta Phoenixiin. Henkilökunta tehnyt elettäkään poistaakseen miehen koneesta, vaikka matkustajat valittivat miehestä henkilökunnalle. Opiskelijapojan tapausta yhtiö kommentoi viime viikolla väittämällä, että matkustajien alusvaatteet eivät saa näkyä lennolla.

Nyt naistenvaatteisiin pukeutuneen miehen kuvannut Jill Tarlow kertoi lehdelle, että kukaan ei uskoisi häntä ellei hänellä olisi matkustajasta kuvaa. Hän kuitenkin ikuisti sellaisen, ja kuva on nyt julkaistu lukuisissa lehdissä Yhdysvalloissa. Seuraavaksi lentoyhtiö on hyvän selityksen velkaa opiskelijapojan kohtelusta, joka on jo nyt liitetty rasismiin. Pojan asianajaja ihmettelee lehdessä, miksi mustaihoisille on voimassa eri säännöt kuin valkoihoisille.