Peter Falk on kuollut – kuolinsyy salattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneen vuoden aikana viihdetähtien kuolemantapauksia tuntuu jostain syystä tulleen tavanomaista enemmän, ja torstaina lista kasvoi jälleen yhdellä rakastetulla tähdellä. Maailmankuulu televisioetsivä nimittäin menehtyi vielä tuntemattomasta syystä.

Kyseessä oli näyttelijä Peter Falk, joka tunnetaan erityisesti televisiosarjasta Columbo. Hän menehtyi kotonaan Beverly Hillsissä. Tähden tiedottaja kertoi medioille, että Falk menehtyi rauhallisesti torstai-iltana.

Tiedusteluista huolimatta tiedottaja ei vielä tuolloin kertonut näyttelijän kuolinsyytä. Hänen tiedettiin sairastaneen Alzheimerin tautia ja dementiaa. Vuodesta 2009 saakka näyttelijän laillisena huoltajana toimi hänen vaimonsa. Falkia jäivät kaipaamaan Shera-vaimo sekä kaksi adoptoitua tytärtä Catherine ja Jackie. Falk tähditti Columbo-televisiosarjaa vuosina 1968 – 2003. Hänet palkittiin menestyksekkäällä urallaan viidellä Emmy-palkinnolla.