Rihanna kompuroi rajusti esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Rihannan Loud-kiertueen esiintyminen aiheutti keskustelua rivoidellaan samoin kuin myös neitokaisen väkivaltainen uusi Man Down -musiikkivideo. Nyt popkaunotar on kompuroinut esiintymislavalla.

Rihanna oli keskiviikkona esiintymässä Edmontonssa, Kanadassa. Hänen esiintymisasuunsa kuuluivat myös erittäin korkeilla koroilla varustetut kengät, joiden kanssa supertähti kompuroi kesken esiintymisensä. Rihanna putosi yllättäen koko painollaan polvilleen, joten tapaus oli varmasti kivulias. TMZ sai haltuunsa tilanteessa kuvatun videon, joka löytyy tästä.

Rihannan kohuttu Man Down -musiikkivideo kertoo naisesta, joka murhaa raiskaajansa. Rajun väkivallan takia videota on vaadittu kieltämään. Rihanna itse ei pidä videota liian rajuna, vaan hänen mukaansa kyse on ”taiteesta, jolla on sanoma”. BET-kanava ei ole suostunut hyllyttämään videota. MTV ja iTunes pohtivat parhaillaan suhtautumistaan videoon.