Typeryyden huippu: Varas teki kardinaalivirheen oikeudessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rikolliset ovat tunnetusti keskimääräistä tyhmempää väkeä, mistä syystä myös julkisuudessa kerrotaan usein heidän typeryyksistään. Nyt eräs brittimies on kuitenkin toiminut odottamattoman typerästi oikeudenkäynnissään.

Myymälävarkauksista syytettyä 46-vuotiasta miestä epäiltiin nimittäin muiden muassa arvokkaan takin varastamisesta. Syyllisyyteen tuli kuitenkin yllättäen aivan uusi näkökulma, kun mies saapui oikeuteen juuri samainen varastettu takki yllään.

Asiasta uutisoineen The Sun -lehden mukaan oikeussali hiljeni, kun selvisi millaisen kardinaalivirheen mies oli tehnyt. Oikeudenkäyntiin todistajaksi kutsutut kaupan myyjät tunnistivat takin ja ilmoittivat havainnostaan tuomarille. Takki takavarikoitiin saman tien oikeudessa ja mies tuomittiin myymälävarkauksista.