Daniel ”James Bond” Craig avioitui salaa pienissä häissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kahden tuoreimman James Bond -elokuvan pääosassa nähty brittitähti Daniel Craig oli taannoin otsikoissa, kun hänen epäiltiin iskeneen naimisissa olevan näyttelijäkaunotar Rachel Weiszin. Myöhemmin suhde vahvistui, kun Craig ja Weisz bongattiin jouluna yhteisellä joululomalla.

Julkkispari on edennyt suhteessaan varsin nopeasti, sillä nyt heidän kerrotaan avioituneen salaa. News of the World -lehden mukaan Craig ja Weisz vihittiin keskiviikkona New Yorkissa. Julkaisun mukaan tilaisuutta oli todistamassa ainoastaan neljä ihmistä, Danielin 18-vuotias tytär Ella, Rachelin nelivuotias poika Henry sekä kaksi pariskunnan ystävää.

– Daniel ja Rachel halusivat rauhalliset ja pienet häät. He eivät halunneet ympärilleen hässäkkää. He ovat korviaan myöden rakastuneita eivätkä voineet odottaa pidempään tullakseen mieheksi ja vaimoksi. Paikalla olivat pariskunnan lapset sekä pari ystävää todistajina, lähde kertoi lehdelle.

Rachel Weisz ja Daniel Craig tähdittävät yhdessä elokuvaa Dream House, joka saa ensi-iltansa syyskuussa.