Kelly Brook kurvikkaana nakurannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen mallikaunotar Kelly Brook on noussut parissa vuodessa tuntemattomuudesta kansainväliseksi tähdeksi. Talent-tuomaristossa nähty kaunotar voitti äänestykset maailman kauneimmasta julkkisvartalosta ja maailman kauneimmista sääristä.

Viime kuussa Brook kohtasi suru-uutisen, kun hän odotti lasta poikaystävälleen Thom Evansille. Odotus päättyi keskenmenoon ja Kelly vetäytyi julkisuudesta. Nyt hän on palannut julkisuuteen lomaillessaan Thom Evansin kanssa Mykonosin saarella Kreikassa sijaitsevalla nakurannalla. Brookella oli yllään violetti uima-asu, mutta moni muu palvoi aurinkoa täysin alastomana. Kelly tyytyi naureskelemaan nähdessään muiden paljasta pintaa.

31-vuotias englantilainen Kelly Brook on toiminut julkkisurallaan näyttelemisen ja mallintöiden lisäksi myös uimapukujen suunnittelijana. Vuonna 2006 hän julkisti myös oman uimapuku- ja vaatemalliston. Samana vuonna Kelly Brook sijoittui maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla viidenneksi. Vuonna 2009 hän sijoittui viiden parhaan joukkoon FHM-lehden maailman seksikkäimmän naisen äänestyksessä ja kolme vuotta sitten ykköseksi The Sun -lehden äänestyksessä, jossa rankattiin julkkismaailman parhaita sääriä.

Kelly Brook