Homopari yllätti Kylie Minoguen esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman menestyksekkäimpiin poptähtiin lukeutuva Kylie Minogue on parhaillaan kiertueella kotimaassaan Australiassa. Vuosikymmenien aikana kaiken nähnyt ja kokenut supertähti onnistuttiin yllättämään konsertissaan keskiviikkona Perthin Burswood Domessa.

Kylie Minogue oli esiintymässä tuttuun tapaan, ja Aphrodite Les Folies -kiertueeseen kuuluvan keikan aikana hänen kanssaan otettiin lavalle ihmisiä myös yleisöstä. Ben-niminen mies ja hänen poikaystävänsä nousivat myös lavalle, kun Kylie huomasi erikoisessa höyhenasussa tanssineen miehen yleisön joukossa.

Pian sen jälkeen vuorossa oli yllätys, sillä Ben laskeutui esiintymislavalla poikaystävänsä edessä polvelleen ja kosi. Samana päivänä pariskunta vietti suhteensa yhdeksättä vuosipäivää. Kyliellä ei ollut etukäteen tietoa kosinnasta, ja hän hämmästyi silminnähden keikkansa saamasta yllätyskäänteestä.

– Olen shokissa! Olen niin onnellinen teidän molempien puolesta. Olitte siis odottaneet kunnes palaan kaupunkiin? Luojan kiitos että palasin esiintymään tänne. Olen etuoikeutettu ja otettu tästä kunniasta. Toivon teille parasta jatkoa, Kylie Minogue kertoi kosinnan jälkeen.