Supertähti ihmetyttää: ”Uskottomat miehet eivät välttämättä ole pahoja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Ne-Yo on tullut suomalaisillekin tutuksi hiteistään, jotka ovat nostattaneet polvea tanssilattioilla ympäri maailmaa. Viime aikoina artisti on kuitenkin ollut otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä.

31-vuotias Ne-Yo sai kahdeksan kuukautta sitten esikoisensa pitkaikaisen tyttöystävänsä Monyetta Shaw’n kanssa. Parin suhde on ollut useita kertoja katkolla, ja nyt myös artisti on kommentoinut tilannettaan ja tunnustanut julkisesti olleensa uskoton. Samalla Ne-Yo totesi, että uskottomat miehet eivät välttämättä ole pahoja.

– Minun täytyy sanoa, että jokainen uskoton mies voi puhua vain omasta puolestaan. En voi kuitenkaan sanoa että he olisivat kaikki pahoja, koska minä olen itsekin ollut uskoton. On aikoja, jolloin minä en ole mukavin ihminen, mutta silloin tiedän tekeväni väärin, Ne-Yo kertoi More!-lehdelle.

Neljännen Libra Scale -albuminsa taannoin julkaissut Ne-Yo palvoo kaksi vuotta sitten menehtynyttä Michael Jacksonia, mutta hän ei suostu siitä huolimatta kuuntelemaan idolinsa postuumisti julkaistua musiikkia. Artistin mukaan uudet kappaleet nimittäin loukkaavat Jacksonin muistoa, koska tämä ei halunnut julkaista niitä.