Elizabeth Berkley muodokkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä aikoinaan tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Elizabeth Berkley muistetaan edelleen lähinnä Saved By The Bell -suosikkisarjan tähtenä. Suurimmalle osalle tuntematon Berkley on vilahdellut usein suosittujenkin televisiosarjojen sivurooleissa.

Nyt Elizabeth Berkley on kuvattu viettämässä aurinkolomaansa Havaijilla yhdessä miesystävänsä kanssa. Baywatch-sarjassakin vieraillut neitokainen nautiskeli rantaelämästä bikineihin sonnustautuneena, eikä juuri välittänyt ympärillä väijyvistä paparazzeista.

38-vuotias Elizabeth Berkley on amerikkalainen näyttelijätär nousi tähdeksi  vuonna 1989 tähdittäessään suosittua Saved By The Bell -televisisarjaa. Sittemmin näyttelijäura on jatkunut, mutta varsinaiset jättimenestykset ovat kuitenkin antaneet vielä odottaa itseään lukuisista rooleista huolimatta. Valkokankaan sijaan Berkley on jämähtänyt lähinnä televisiorooleihin. Vuonna 2010 Elizabeth Berkley äänestettiin viidenneksi seksikkäimmäksi entiseksi lapsitähdeksi.