Hakkerit iskivät liikennetauluihin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina monet maailmanlaajuiset jättiyhtiöt sekä jopa FBI ja CIA ovat olleet helisemässä hakkereiden iskujen johdosta, kun lukuisiin tietojärjestelmiin on tunkeuduttu luvattomasti. Tapauksissa on mahdollisuudet suuriinkin tuhoihin, mutta nyt katsellaan hieman vähemmän vaarallisia hakkerointeja.

Verkossa on nimittäin jonkin verran kuvamateriaalia, jossa nähdään kuinka liikennettä ohjaavien näyttötaulujen tekstejä on muutettu luvattomasti. Mukana on muiden muassa otoksia, joissa ilkutaan autoilijoille ja poliiseille tai esitellään rumia sanoja autoilijoiden ihmetykseksi. Erikoisimmissa tapauksissa liikennenäyttöjä on käytetty seksipalvelujen mainostamiseen ja zombeista varoittamiseen.

Kuva: Funny Cool Stuff

Kuva: Naked Security