Kakkakepponen tuli kalliiksi Jennifer Lopezille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina maailman suosituimpiin supertähtiin lukeutunut Jennifer Lopez on tehnyt tänä vuonna näyttävän paluun julkkismarkkinoille. Nyt hän on joutunut kirjaimellisesti pa**amaisen ongelman eteen perhe-elämänsä parissa.

Lopezin kolmevuotias kaksospoika Max teki nimittäin tahattoman kakkakepposen ja päästi kakkoshätänsä wc-pöntön sijaan uima-altaaseen. Tapauksen johdosta altaan saastunut vesi jouduttiin luonnollisesti vaihtamaan suodattimineen päivineen. Laskun loppusummaksi tuli E! Onlinen mukaan yli 6.000 dollaria. Onneksi allas oli perheen oma eikä esimerkiksi hotellin.

Viime viikolla Saksan television suositussa Wetten Dass -ohjelmassa 41-vuotiaan Lopezin asu petti ja paljasti paljaan rinnan. Samoihin aikoihin Lopez nähtiin myös uuden musiikkivideonsa kuvauksissa, joista päätyi verkkoon varsinainen ”teinityylinen” herutuskuva. Siinä Lopez esitteli auliisti rintamustaan kameroille.