Kate Mossin festarireissusta tuli likainen ja nolo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Kate Moss poseerasi äskettäin tapansa mukaisesti täysin alastomana Brasilian Vogue-lehden kuvissa. Nyt hän on jo ehtinyt palata Britanniaan ja osallistua viikonloppuna jättimäisille Glastonburyn festivaaleille.

Festarireissuilla monilta juhlijoilta katoaa omaisuutta, mutta Kate Moss menetti hieman keskimääräistä enemmän. Hän nimittäin hukkasi festareille 17.000 euron arvoisen kihlasormuksensa. Rakkaansa Jamie Hincen keikkaa seuraamassa ollut supermalli alkoi hyperventiloimaan huomattuaan, että nimettömässä ei enää yllättäen ollutkaan sormusta.

– Kaikki etsivät sormusta ja Kate hyperventiloi lavan vieressä. Hän huusi ystävilleen ja aneli heitä menemään kontilleen mutaan ja etsimään sormusta käsillään. Myös Kate etsi sormusta mudasta, ystävä kertoi Mirror-lehdelle.

Lopulta tilanne laukesi kahden tunnin etsimisen jälkeen, kun itkua tihrustava Kate Moss löysi sormuksensa käsilaukkunsa pohjalta. Siten ystävien likainen operaatio sormuksen löytämiseksi mudasta oli täysin turha. Silminnäkijöiden mukaan Moss iloitsi löydöstä, mutta hänen mutaiset ystävänsä eivät olleet yhtä iloisia.

Katherine ”Kate” Moss on 37-vuotias englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainoskampanjasopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.