Maailmalla hehkutettu kulttibändi katusoittajana Tampereella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset videot ovat harvemmin nousseet suureen suosioon maailmalla, mutta viime aikoina eräs teos on noteerattu laajasti myös maamme rajojen ulkopuolella. Erityisesti Facebookissa ja Twitterissä on nimittäin hehkutettu Porkka Playboys -yhtyeen esiintymistä.

Porkka Playboysin Bohemian Rhapsody -versiointia on ihailty ympäri maailmaa, ja nyt yhtye on suunnannut livekeikoille. Staran saamien tietojen mukaan yhtye esiintyi nimittäin tänään Tampereen Kuninkaankadulla televisiokameroiden ristitulessa. Ohjelmistossa ei nyt ollut Bohemian Rhapsody, mutta muitan tuttuja kappaleita bändi esitti haltioituneelle yleisölleen.

Porkka Playboys ei ole uusi tulokas katusoittajana, sillä yhtye voitti vuonna 2009 Katusoitin SM -kilpailut. Bändin bravuureihin kuuluu autossa toteutetun Queen-versioinnin lisäksi myös saunan lauteilla alastomana esitetty Ace of Spades. Loppukesästä yhtye matkaa esiintymään myös ulkomaille, kun keikat siirtyvät vajaan parin viikon ajaksi Berliiniin, Saksaan.