Sara Jean Underwoodin kalareissukuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti Sara Jean Underwood on viettänyt parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta seurustelusuhteidensa saralla uutiskynnys on ylittynyt jo pariinkin otteeseen.

Pari viikkoa sitten Sara tempaisi osallistumalla nakupyöräilyyn, jossa Playboy-kaunotar polki muiden tavoin täysin alastomana. Nyt hän on suunnannut ystävineen kalareissulle ”perisuomalaiseen” tapaan. Saran verkossa julkaisemien kuvien perusteella retkellä riitti bikinikaunottaria, rintavakoja ja alkoholia.

Vuoden Playmate-tittelin vuonna 2006 saanut Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa.