Supertähti iski silmänsä Pippa Middletonin peppuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden kohutuin uusi brittijulkkis on ylivoimaisesti Philippa Charlotte ”Pippa” Middleton, joka nousi isosiskonsa kuninkaallisten häiden myötä hetkessä maailmanlaajuiseksi julkkistähdeksi. Pippan ja Prinssi Harryn epäillystä suhteesta on puhuttu viime päivinä paljon, mutta Harry on kiistänyt väitteet.

The Sun -lehden mukaan Harry ja Pippa ovat kuitenkin keksineet toisilleen jo hellittelynimet. Harry kutsuu Pippaa Kommandoksi viitaten Pippan asuun isosisko Katen häissä. Pippa puolestaan kutsuu Harryä Kapteeniksi tämän sotilasarvon mukaisesti.

Nyt Pippan alusvaatetilanteesta on kiinnostuttu myös artistipiireissä. Supertähti Usher on nimittäin iskenyt silmänsä Pippan peppuun, sillä hän on julkaisemassa lähiaikoina naisten alusvaatemallistoa. Usher haluaa Middletonin poseeraamaan malliston mainoskuvissa ja on Fab Life -julkaisun mukaan valmis maksamaan mallikeikasta mitä tahansa.

Viime kuussa sporttinen 27-vuotias Pippa Middleton kuvattiin osallistumassa thriathlon-kilpailuun Woodstockissa ja pian sen jälkeen osallistumassa Highland Cross Challenge -kilpailuun Britanniassa. Kuninkaallisten häiden jälkeen Pippa on eronnut silloisesta poikaystävästään Alex Loudonista. Ryan Seacrest nimesi Pippan viime kuussa maailman halutuimmaksi naistähdeksi.