Teinipoika jo kahdessa lento-onnettomuudessa – menettänyt koko perheensä

Ohhoh! · Stara.fi

Mahdollisuus lento-onnettomuuteen joutumiselle on äärimmäisen pieni esimerkiksi verrattuna liikenneonnettomuuksiin. Yhdysvalloissa on kuitenkin 16-vuotias teinipoika Austin Hatch, joka on joutunut jo kahteen lento-onnettomuuteen ja selvinnyt niistä molemmista hengissä.

Austin Hatch makaa parhaillaan sairaalan teho-osastolla jouduttuaan perjantaina jo toiseen lento-onnettomuuteensa. Poikkeukselliseksi tapauksen tekee se, että edellisessä vuonna 2003 sattuneessa onnettomuudessa isä ja poika menettivät perheen äidin ja kaksi sisarusta. Nyt perjantaisessa turmassa menehtyivät hänen isänsä Stephen Hatch ja äitipuolensa Kim.

– Hän ei koskaan puhunut ensimmäisestä onnettomuudesta, mutta hän kantoi taakan sisällään, Dan Kline kertoi ystävästään ABC News -kanavalle.