Tuntemattoman teinitytön suudelma pelasti hengen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Klassikkotarina Lumikista on saanut eräänlaisen tosielämän versionsa, kun ohikulkijan viaton suudelma pelasti itsetuhoisen teinipojan hengen. Uskomaton tarina tapahtui 11. kesäkuuta kiinalaisessa kauppakeskuksessa, jossa 16-vuotias poika aikoi riistää henkensä.

Samassa kauppakeskuksessa shoppailemassa ollut 19-vuotias tyttö Liu Wenxiu huomasi jotain olevan vialla, kun hän näki kävelysillalla roikkuvan pojan pitävän veistä kädessään ja uhkaavan hypätä alas. Sadat ihmiset katselivat tilannetta tekemättä mitään, mutta sankarillinen Wenxiu päätti ryhtyä toimeen.

– Näin kuinka hän innostui enemmän ja enemmän. Kaikki vain katsoivat eikä kukaan tehnyt mitään auttaakseen. Hänet piti pelastaa. Minä olin ollut samanlaisessa tilanteessa aiemminkin ja tiesin mitä piti tehdä. En tuntenut poikaa, mutta suudelma vaikutti hyvältä ratkaisulta, itsemurhaa itsekin yrittänyt Liu Wenxiu kertoi China Daily -lehdelle.

– Poika sanoi olevansa toivoton kotitilanteensa vuoksi ja pyysi etten tuhlaisi aikaani hänen pelastamiseensa. Sanoin hänelle, että en ole pelastamassa häntä vaan osoittamassa kuinka typerästi hän oli tekemässä.

Lopulta tilanne päättyi siihen, että Liu Wenxiu halasi ja suuteli teinipoikaa, joka samalla luopui itsemurha-aikeistaan ja pelastui ainakin toistaiseksi. Halatessa lähistöllä ollut palomies tarttui nimittäin poikaan ja sai vedettyä hänet turvaan.