Erikoinen tapaturma: Valas kolkkasi kalastajan tajuttomaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka hai hyppäsi surffaajien yli ja kuinka hyppy tallentui videolle. Nyt myös Australiassa on uutisoitu merenelävien ja ihmisten poikkeuksellinen kohtaaminen. Valas on nimittäin kolkannut teinipojan tajuttomaksi.

13-vuotias Drew Hall oli sunnuntaina aamulla kalastamassa vanhempiensa kanssa New South Walesin rannikolla. Perhe näki yllättäen kuinka valas nousi lähistöllä pintaan hengittämään. Pian valas tuli hieman liian lähelle venettä ja sen valtava pyrstö osui 5,2 metriä pitkään veneeseen suurella voimalla.

Perheen äiti Karen Hall kertoi Sydney Herald -lehdelle kuinka hänen teini-ikäinen poikansa putosi iskun voimasta veneen pohjalle. Äiti luuli ensin pojan kuolleen, mutta hän olikin vain menettänyt tajuntansa rytäkässä. Veneen päästyä rantaan Drew Hall kuljetettiin sairaalahoitoon, jossa hänellä todettiin murtunut solisluu.