Miljoonia ansainnut hittiartisti: Olen koditon!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Cee Lo Green joutui taannoin noloon tilanteeseen, kun hänet ajettiin Coachella-festivaalin lavalta kesken keikan. Myöhässä aloittaneen artistin takia muiden aikataulua ei suostuttu muuttamaan, joten hän ehti lopulta esiintyä vain 20 minuuttia ja esittää vain viisi kappaletta.

Nyt Cee Lo Green, oikealta nimeltään Thomas DeCarlo Callaway, on paljastanut olevansa koditon. Atlantassa syntyneellä tähdellä ei nimittäin ole tällä hetkellä lainkaan kotia eikä pysyvää osoitetta. Sen sijaan hän ”asuu” matkalaukussaan ja kulkee hotellista toiseen. Tulevaisuudessa Cee Lo Green haaveilee muutosta Sveitsiin.

– Olisi hienoa asua jossain Sveitsissä. Siellä on kaunista. Tällä hetkellä en asu missään, vaan asun Louis Vuittonin matkalaukussa, Cee Lo kertoi Guardian-lehdelle.

Kodin sijaan tähtiartisti osti taannoin vuosimallia 2009 olevan Bentley Azure -ökyauton. Ennen toimitusta se kustomoitiin täysin artistin tarpeisiin. Kokonaisuus maksoi 400.000 dollaria.