Huhu vahvistettiin: Megan Fox petti poikaystäväänsä vastanäyttelijän kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Megan Fox joutui taannoin tukalaan tilanteeseen työelämässä, kun paljastui että ohjaajalegenda Steven Spielberg vaati hänelle potkuja Transformers-elokuvasta. Sittemmin neitokainen ei olekaan enää saanut merkittäviä rooleja. Nyt viihdeuutisissa on palattu samaisen elokuvan kuvauksiin.

Kuvausten jälkeen viihdemaailmassa nimittäin liikkui vahva huhu, jonka mukaan Meganilla ja Transformers-elokuvan miestähdellä Shia LeBeoufilla olisi ollut suhde. Samaan aikaan Fox seurusteli jo nykyisen aviomiehensä Brian Austin Greenin kanssa. Nyt Shia LeBeouf on vahvistanut, että Meganilla ja hänellä oli tosiaan lyhyt suhde kuvauksissa.

– Kun on kuvauksissa puolen vuoden ajan, siinä on taipumusta alkaa tuntea vetoa toisiin ryhmän jäseniin. En ole koskaan ymmärtänyt työn ja vapaa-ajan eroa tuossa mielessä. Aika jonka vietin Meganin kanssa oli meidän oma juttumme ja meidän kemiamme voi nähdä myös elokuvassa, Shia kertoi Details-lehden haastattelussa.

25-vuotias Megan Fox paljasti viime syksynä kokeilleensa aikoinaan suhdetta myös toisen naisen kanssa ja olevansa biseksuaali. Hän kuitenkin lisäsi, että voisi harrastaa seksiä naisista ainoastaan lesbojen kanssa. Hänen tuorein elokuvansa Passion Play oli floppi, joka julkaistiin suoraan DVD:llä.