Irina Shayk näyttävissä bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämän hetken kuumimpiin uimapukumalleihin lukeutuva Irina Shayk on ollut kovassa nousussa niin uransa kuin myös julkisuudenkin suhteen. Venäläissyntyinen mallikaunotar on seurustellut jo pidemmän aikaa jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.

Alkavan kesän kunniaksi Irina nähdään nyt tuoreissa bikinikuvissa esittelemässä upean vartalonsa ylle puettuja Bruno Banani 2011 -mallistoa. Kuvien perusteella sekä neitokainen että bikinimallisto ovat varsin vaikuttavia näkyjä.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kannessa tänä vuonna poseerannut Irina on nyt valjastanut näyttävän ulkomuotonsa hyvän asian puolesta. Hän poseeraa nimittäin täysin alastomana Marc Jacobsin Protect the Skin You’re In -nimisessä ihosyöpäkampanjassa. Kuvan on ikuistanut valokuvaa Brian Bowen Smith.

24-vuotias Irina Shayk on poseerannut muutaman vuoden kestäneellä urallaan jo useiden lehtien kansissa. Kaunotar on lisäksi nähty muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irina poseerasi ensimmäisen kerran Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Tänä vuonna hän sai kunnian toimia lehden kansikuvatyttönä.