Jojosta kasvoi uhkea povipommi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtenä tunnetuksi tullut laulajalupaus Jojo kiinnitettiin levy-yhtiöön jo kaksitoistavuotiaana lapsena. Leave (Get Out) -hitillään aikoinaan tähdeksi noussut Jojo on nyt varttunut lapsitähdestä 20-vuotiaaksi kaunottareksi, jonka tekemisiä seurataan amerikkalaisisissa viihdelehdissä tiiviisti.

Taannoin Jojo vieraili Timbalandin Shock Value 2 -albumin Lose Control -kappaleella. Nyt kaunotar on poseerannut BET Awards -gaalaillan illallistapahtumassa Beverly Hillsissä. Mr Chow -ravintolan punaisella matolla nähtiinkin rohkeaan asuun pukeutunut uhkea kaunotar.

13-vuotiaana läpimurtonsa musiikkilistoilla tehnyt JoJo, oikealta nimeltään Joanna Levesque, on menestynyt musiikkiurallaan mukavasti. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat läpimurtohitti Leave (Get Out) sekä kappaleet Baby It’s You ja Too Little Too Late. Esikoislevy JoJo myi Yhdysvalloissa nopeasti platinaa ja nousi albumilistan neloseksi. Nuorukainen on myös näytellyt elokuvissa Aquamarine ja RV.