Kim Kardashianin ja Heid Klumin lenkkeily käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianin julkkisperheen tunnetuin jäsen Kim Kardashian ajautui äskettäin suhdesotkun keskiöön, kun In Touch -lehti kertoi hänen pettäneen miesystäväänsä urheilutähti Bret Lockettin kanssa. Kim ilmoitti haastavansa lehden oikeuteen valheiden julkaisemisesta, ja Lockett ilmoitti esittävänsä väitteelle tarvittaessa todisteet.

30-vuotias Kim Kardashian ja hänen poikaystävänsä, 26-vuotias NBA-tähti Kris Humphries ovat astelemassa alttarille huhujen mukaan elokuun alussa. Nyt Kim ja huippumalli Heidi Klum ovat yllättäen näyttäytyneet New Yorkissa yhdessä kuntolenkillä, joka käänsi katseita useammallakin taholla. Kuvien perusteella kuntoilu olikin kaunista katseltavaa.

Kris Humphries osti kullalleen taannoin huiman arvokkaan kihlasormuksen. Lorraine Schwartzin suunnitteleman 20,5 karaatin sormuksen arvo on yli kaksi miljoonaa dollaria. Kim tunnetaan erityisesti muhkeasta takapuolestaan, jota on useita kertoja epäilty silikonitäytteiseksi. Kim marssi lopulta lääkärikeskukseen ottamaan röntgenkuvan takapuolestaan ja julkaisi kuvan verkossa.