Maailman seksikkäimmät vegetaristit valittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinsuojelujärjestö PETA on jälleen valinnut vuoden seksikkäimmät vegetaristit. Tällä kertaa voittajiksi nousivat äänestyksessä Russell Brand ja Kristen Wiig. Ensinmainittu on nykyisin naimisissa poptähti Katy Perryn kanssa.

PETA hehkuttaa verkkosivuillaan kuinka nämä kaksi julkkis-vegetaristia ovat valloittaneet monia sydämiä sekä charmillaan että elämässään tekemillään valinnoilla ja kuinka kasvissyönti auttaa ihmisiä loistamaan myös ulkoisesti. Lisäksi PETA korostaa, että kumpikaan ei pidä hauskana sitä että eläimiä kasvatetaan ruoaksi tehotuotantolaitoksissa.

37-vuotias Russell Brand on elänyt ilman lihaa 14-vuotiaasta saakka. Taannoin hän kertoi haastattelussa ettei syö edes kalaöljyä, koska on julmaa puristaa sitä rakastettavista pikku veijareista. Viime vuonna seksikkäimmät vegetaristit olivat Olivia Wilde ja Bob Harper.