Minka Kellyn rohkeat kuvat julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Minka Kelly tuli alunperin tunnetuksi Aerosmith-yhtyeessä musisoivan isänsä myötä, mutta sittemmin hän on tullut tutuksi myös televisiokasvona. Syyskuussa 2010 hänet valittiin Esquire-lehdessä Maailman seksikkäimmäksi naiseksi.

Viime aikoina lehtien sivuilla vähissä vaatteissa poseerannut julkkiskaunotar on toki esiintynyt aiemminkin paljastavissa kuvissa. Eilen 31-vuotta täyttäneen Minkan synttäreiden kunniaksi verkkoon on nyt koottu hänen malliuransa rohkeimpia kuvia, joissa hän muiden muassa riisuu vaatteitaan.

31-vuotias Minka Kelly tuli jo lapsena tunnetuksi Aerosmith-yhtyeen kitaristi Rick Dufayn tyttärenä. Hänet nähtiin ensimmäisen kerran valkokankaalla vuonna 2003 ensi-iltansa saaneessa 2 Fast 2 Furious -elokuvassa. Toinen menestysrooli nähtiin vuonna 2007 elokuvassa The Kingdom. Nykyisin Minka seurustelee Derek Jeterin kanssa. Aiemmin hän on seurustellut muiden muassa Chris Evansin, Donald Falsonin ja John Mayerin kanssa.