Vampyyri tuomittiin useista murhista elinkautiseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vampyyriteema on ollut viime vuosina kovassa nousussa alan elokuvien ansiosta. Erityisesti Twilight-teinileffat ovat tehneet vampyyreistä pikkutyttöjen suosikkeja. Taannoin Saksassa jäi kuitenkin kiinni tosielämän vampyyri, joka ei tosin ollut esikuviensa tavoin kuolematon.

Maanantaina 26-vuotias saksalainen vampyyri tuomittiin oikeudessa elinkautiseen vankeuteen kahden teini-ikäisen murhista. Tuomioistuimen mukaan tuomittu oli purrut toista uhriaan kaulaan ja juonut siitä uhrin verta. Nyt vampyyri pidetään loppuelämänsä ajan kaltereiden takana, koska hän on vaaraksi sivullisille.

Tuomionsa alkajaisiksi mies passitettiin mielentilatutkimukseen. Tuomarin mukaan narkomaanimies oli osoittanut uskomatonta piittaamattomuutta toisia ihmisiä kohtaan.