Charlie Sheenin roolihahmo tapetaan ulos suosikkisarjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka huumesotkuissa ryvettynyt näyttelijä Charlie Sheen on kiinnitetty uuteen televisiosarjaan, joka on rakennettu kokonaan hänen ympärilleen. Sarjan tuotannon pitäisi alkaa jo tällä viikolla.

Sheen sai taannon potkut maailman parhaiten palkatusta televisioroolistaan, sillä hän tienasi Miehen puolikkaat -sarjasta huimat kaksi miljoonaa dollaria jaksolta. Nyt on paljastunut kuinka Sheenin roolihahmo hoidetaan ulos suosikkisarjasta. Näyttelijälle raivostuneet tuottajat ovat nimittäin päättäneet tappaa Charlie Harperin roolihahmon korvaajansa Ashton Kutcherin roolihahmon tieltä.

Roolihahmot surmataan televisiosarjoissa yleensä siksi, että ne eivät koskaan enää palaisi sarjaan. Nyt tuottajat haluavat ilmeisesti pitää huolen, että Sheen pysyy poissa hittisarjasta. Poikkeuksiakin on tosin nähty. Niistä tunnetuin on Dallas-sarjan kohtaus, jossa kuollut Bobby ilmestyy yllättäen suihkussa ja koko kuolema olikin ollut vain unta. Jakso uutisoitiin aikoinaan Suomessa laajasti.