Emma Stonen bikinikuva pysäyttää lehtihyllyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkaunotar Emma Stone on tehnyt viime vuosina näyttävää uraa Hollywoodissa, ja hän on näytellyt jo useissa menestyselokuvissa. Viihdelehti Stara tapasi neitokaisen taannoin Espanjassa. Katso haastattelu tästä.

Superbad-elokuvassa läpimurtonsa tehnyt Emma Stone nähtiin taannoin Easy A -elokuvan tähtenä, ja sen jälkeen neitokainen muutti tyyliään radikaalisti Spider-Man -elokuvaansa varten. Nyt Emma poseeraa uransa näyttävimmässä kansikuvassa, kun hänet nähdään Vanity Fair -lehdessä raikkaan punavalkoisissa bikineissä.

Taannoin Jay Leno esitti haastattelun yhteydessä Emma Stonen vanhan arkistovideon, jossa tämä esiintyy 15-vuotiaana laulukilpailussa. Emma ei ollut kovinkaan mielissään arkistovideon löytymisestä ja esittämisestä televisio-ohjelmassa. Samalla Emma kertoi Spider-Man elokuvassa nähtävästä seksikohtauksesta ja sen tekemisestä.

– Elokuvassa on seksikohtaus, jossa näyttelemme harrastavamme seksiä ja hypimme toistemme päällä ylös ja alas. Sain yllättäen samaan aikaan aika rajun astmakohtauksen, Emma Stone paljasti Lenolle.