Hulk Hoganin ex-vaimo: ”Pelkäsin hänen tappavan minut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin showpainija Hulk Hogan meni taannoin uudelleen naimisiin. Wrestling-tähti, jonka oikea nimi on Terry Bollea, avioitui Jennifer McDanielin kanssa Floridassa järjestetyssä seremoniassa. Lehdet irvailivat tuolloin tähden menneeen naimisiin ”poikansa näköisen naisen” kanssa.

Nyt ex-vaimo Linda Hogan on esittänyt julkisuudessa rajuja syytöksiä, sillä hän kertoo elämäkerrassaan pelänneensä henkensä puolesta. Pariskunta erosi vuonna 2008 peräti 25 vuoden avioliiton jälkeen. Linda väittää, että wrestling-tähdellä oli väkivaltainen pimeä puoli.

– Hulk repi paitani. Hän heitteli lamppuja. Hän piti minua riidan aikana kiinni sängyssä kädet kurkkuni ympärillä, paiskoi ovia ja hakkasi seiniä. Pelkäsin aina että hän voisi tappaa minut raivopäissään. Hän ei koskaan katunut tekojaan ja se pelotti minua, Linda Hogan kirjoittaa Wrestling the Hulk: My Life Against the Ropes -kirjassaan.

Hulk Hoganin häät toiset eivät sujuneet aivan odotusten mukaan. Paikalla nähtiin nimittäin käsirysy, joka ei ilmeisesti ollut wrestling-tyylisesti etukäteen sovittu ja käsikirjoitettu. Paikalle kutsuttiin poliisipartio selvittämään välikohtausta, joka syntyi turvamiehen ja paparazzikuvaajan välille. Turvamies otti kuvaajaa kurkusta kiinni, ja nyt kuvaaja väittää olleensa kaikille sallitulla yleisellä alueella välikohtauksen sattuessa.