Julianne Hough tutkiskeli rintojaan tv-tähden katsellessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaisille Tansii tähtien kanssa -ohjelmasta tuttu ammattitanssija ja näyttelijä Julianne Hough voi olla kuluvan vuoden nousijaa julkkismarkkinoille. Äskettäin hänet ikuistettiin intiimeissä puuhissa Rock Of Ages -elokuvansa kuvauksissa.

Nyt Julianne on kuvattu nauttimassa vapaapäivästään ruskeisiin bikineihin sonnustautuneena yhdessä radio- ja televisiotähti Ryan Seacrestin kanssa. Neitokainen ei ole ainakaan povipommi, mutta silti hänen bikinivartalonsa varasti Seacrestin täyden huomion. Hough käytti viehätysvoimaansa asetellessaan rintojaan Ryanin edessä.

22-vuotias Julianne Hough osallistui taannoin Tanssii tähtien kanssa -kilpailun amerikkalaiseen versioon, mutta yhtä lailla hän oli otsikoissa myös ryhdyttyään seurustelemaan tähtijuontaja Ryan Seacrestin kanssa vuoden 2010 keväällä. Julianne nähtiin taannoin näyttelemässä Harry Potter ja viisasten kivi -elokuvassa koululaista.