Lady Gaga pandasilmäisenä Japanissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Lady Gaga on parhaillaan uuden albuminsa markkinointireissulla Japanissa. Uusi levy on ollut pettymys, kun sitä verrataan edellisen albumin valtaisaan menestykseen. Uutukaiselta ei ole noussut vielä yhtään jättihittiä, kun edelliseltä levyltä niitä julkaistiin useita.

Nyt Lady Gaga on esiintynyt japanilaisessa keskusteluohjelmassa varsin erikoisen näköisenä. Tällä kertaa hänen asunsa ei kuitenkaan aiheuttanut ihmetystä, vaan lähinnä hänen panda-meikkinsä hämmästytti katsojia. Supertähti oli nimittäin ympyröinyt molemmat silmänsä vahvalla mustalla meikillä.

Pari päivää sitten Lady Gaga haastettiin oikeuteen Japanin luonnonkatastrofin tuhoihin liittyvän rahankeräyksensä takia. Hänen nimittäin väitetään pimittäneen myymistään rannekkeista saadut tulot, ja nyt oikeudessa vaaditaan selvyyttä asiaan. Michiganilainen asianajaja haastoi tähden oikeuteen, koska tämän taustavoimat eivät suostuneet paljastamaan paljonko rannekkeiden tuotosta on todellisuudessa ohjattu Japaniin.