Naimisiin aikova Julia Tukiainen: ”Mä tarvitsen m**aa ja heti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Facebookin käyttäjät ovat pitkään saaneet seurata jännitysnäytelmää Tukiaisten kohusiskosten profiileissa. Tuoreimman käänteen mukaan Johanna Tukiaisen pikkusisko Julia on astelemassa altarille vielä tänä kesänä.

Raittiuttaan taannoin hehkuttanut Julia Tukiainen retkahti sittemmin juhlimaan rankasti, jolloin myös hänen pitkäaikainen Markus-poikaystävä hylkäsi hänet. Julia päivittikin ahkerasti statustaan ja totesi maanantaina muun muassa suoraan: ”Mä tarvitsen munaa ja heti”.

Samana iltana sivuille ilmestyi tieto kihlautumisesta Hannu-nimisen joensuulaismiehen kanssa. Valokuvissa parrakas, noin nelikymppinen mies poseeraa aurinkolaseissa. Julia kertoo haluavansa muuttaa nopeasti Joensuuhun miehensä luokse.

– Ihanaa, mun mieheni haluaa kanssa lapsia. Mä haluan pian kolme lasta ja rottweilerin, rakastunut kohukaunotar hehkutti Facebookissa.

Julia Tukiainen on kutsunut jo liudan ystäviään elokuisiin häihin, joihin lukeutuvat esimerkiksi Maria! -talkshowsta tuttu Diana Ball sekä mallipomo Kim Rusi. Häät pidetään Varkaudessa, eli samassa kirkossa, jossa aikaisemmin myös Tukiaisten vanhemmat on vihitty.

”Rakkaus on ikuinen, kohde vain vaihtuu” tyytyy Julia toteamaan.