Rintaruokinta pelasti poptähden putkareissulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Paulina Rubio ei ole vielä saavuttanut jättimäistä suosiota, mutta hänen musiikkinsa on toki soinut myös Suomen radioaalloilla. Viime vuonna hän teki itseään tunnetuksi aiempaa voimallisemmin ja poseerannut myös paparazzikuvissa.

Äskettäin Rubiosta tuli äiti, kun hän synnytti perheeseensä lapsen. Nyt pienokainen on säästänyt äidin lähes varmalta putkareissulta, sillä hän joutui auto-onnettomuuteen. Poptähti ei suostunut nousemaan autostaan, vaan kiroili poliisille espanjaksi, jolloin poliisi ilmoitti naisen olevan pidätetty.

Poliisi sai Rubion ulos autosta ja laittoi tälle käsiraudat, jolloin poptähti ryhtyi huutamaan poliisin ahdistelevan häntä. Lopulta tilanteessa tapahtui yllätyskäänne, kun poliisi vapautti laulajan tämän kerrottua, että joutuu menemään kotiinsa rintaruokkimaan pientä lastaan. Syyte poliisin vastustamisesta on silti tulossa.

39-vuotias meksikolaissyntyinen Paulina Rubio levyttää sekä englanniksi että espanjaksi. useaan otteeseen Latin Grammy ja Grammy -ehdokkaana ollut kaunotar on julkaissut urallaan lukuisia albumeja. Läpimurtonsa hän teki vuonna 2000 albumillaan Paulina. Sittemmin hänen levynsä ovat myyneet timanttia ja platinaa lukuisissa maissa.