Prinssi Harry pokasi formulatähden exän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian vauhdikas punapää Prinssi Harry on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä isoveljensä tuoreen vaimon pikkusiskoon Pippa Middletoniin. Harry ja Pippa tulevat ilmeisen hyvin juttuun keskenään, mutta tuoreimpien tietojen mukaan kyse ei ole suhteesta.

Suhdehuhut kasvoivat, kun Harry erosi taannoin pitkäaikaisesta tyttöystävästään Chelsy Davystä. Harryn kerrotaan nyt alkaneen jälleen seurustella. Tyttöystävä ei ole kuitenkaan Pippa Middleton, vaan uusi kaunotar. The Sun -lehden mukaan hän tapailee nimittäin mallina työskentelevää Florence Brudenell-Brucea, joka on aiemmin seurustellut formulatähti Jenson Buttonin kanssa.

Lehden mukaan pariskunta on tapaillut toisiaan Florencen yli kolmen miljoonan asunnossa Notting Hillissä, Lontoossa. Myös Florence Brudenell-Bruce on aatelista sukua. Kaunotar ei ole suostunut kommentoimaan suhdeväitteitä. Malliurallaan hän on toiminut muiden muassa Adidaksen mallina. Kaunottaren kuvia voi ihastella esimerkiksi tästä.