Rihanna menetti muistinsa juovuspäissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Rihannan Loud-kiertueen esiintyminen aiheutti keskustelua rivoidellaan samoin kuin myös neitokaisen väkivaltainen uusi Man Down -musiikkivideo. Viime viikolla hän kompuroi esiintymislavalla Kanadassa.

Kaatuillessaan neitokainen oli selvin päin, mutta nyt Rihanna on päässyt vaihtamaan vapaalle. Hänet kuvattiin nimittäin viikonloppuna BET Awards -gaalaillan jatkobileissä selvästi päihtyneenä. Räväkkä kaunotar ei kuitenkaan aiheuttanut pahennusta, vaikka kuvien perusteella hän ei näyttänyt nauttivankaan tilanteesta. Myöhemmin Rihanna vahvisti Twitterissä olleensa niin juovuksissa ettei muistanut kaikkia illan tapahtumia.

– Ilmeisesti olin mennyt ahdistelemaan kahta tyttöä klubilla! Keitä te sitten olittekaan… kiitos teille! Te teitte illastani paljon hauskemman. Ainakin se oli sitä mitä minä tarvitsin. Pahinta hyvissä juhlissa on se, ettei niistä muista yhtään mitään, Rihanna kirjoitti.

Rihannan kohuttu Man Down -musiikkivideo kertoo naisesta, joka murhaa raiskaajansa. Rajun väkivallan takia videota on vaadittu kieltämään. Rihanna itse ei pidä videota liian rajuna, vaan hänen mukaansa kyse on ”taiteesta, jolla on sanoma”. BET-kanava ei ole suostunut hyllyttämään videota. MTV ja iTunes pohtivat parhaillaan suhtautumistaan videoon.