Vuosikymmenen kuumimmat supermallikuvat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien kärkikatras muuttuu hyvin hitaasti, sillä vuosittain mallimaailman kirkkaimpaan kärkeen nousee vain muutama uusi kaunotar. Nykyisin mallimaailman ykkösnimiin lukeutuvat muiden muassa Alessandra Ambrosio, Kate Upton ja Adriana Lima.

Nyt verkossa otetaan kuitenkin massiivinen kuvakatsaus historiaan, sillä Buzznet on listannut 90-luvun kauneimmat ja seksikkäimmät supermallit. Suurin osa näistä mallikaunottarista nähdään poseeraamassa vähissä vaatteissa tai kokonaan ilman vaatteita. Katso lista kuvineen tästä.

Mukana ovat muiden muassa Kirsty Hume, Claudia Schiffer, Niki Taylor, Naomi Campbell, Helena Christensen, Kate Moss ja Rachel Hunter. Samalla kuvista voidaan aistia 90-luvun tyyliä erityisesti bikineiden ja alusvaatteiden saralla.