Frederica Nargi pienissä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiset televisiotähdet ovat suomalaisille usein tuntemattomia, sillä sikäläisiä ohjelmia ei juuri Pohjois-Euroopassa esitetä. Nyt eräs saapasmaan televisiokaunotar on kuitenkin noteerattu paparazzikuviensa ansiosta Yhdysvalloissa saakka.

Hän on Frederica Nargi, joka seurustelee tunnetun futistähden kanssa. Neitokainen ei tosin ole otsikoissa kihlattunsa, vaan oman upean vartalonsa merkeissä. Hänet on nyt kuvattu nauttimassa vauhdikkaista vesileikeistä pienenpienissä bikineissä.

21-vuotias Frederica Nargi on italialainen televisiotähti, joka tuli alunperin tunnetuksi showtanssijana. 13-vuotiaasta saakka tanssinut kaunotar voitti aikoinaan Miss Rooma -tittelin. Vuonna 2008 Nargi voitti television tanssiohjelman ja hänet on sittemmin nähty useammissakin ohjelmissa. Frederica on nykyisin kihloissa Juventus-joukkueen futistähden Alessandro Matrin kanssa.