Heidi Klum poseeraa yläosattomissa lehdessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia maailman menestyksekkäimpien supermalien joukkoon kuulunut Heidi Klum kohahdutti taannoin riisumalla alushousunsa Oscar-juhlissa. Hyväntekeväisyyden nimissä tehty tempaus oli osa Jay Lenon ohjelmaa, jossa julkkiksia pyydettiin lahjoittamaan jotain hyväntekeväisyyteen.

Viime viikolla Heidi riisui alastomaksi suositun Muodin huipulle -ohjelmansa mainoskampanjassa. Nakuilu saa kuitenkin heti perään jatkoa, kun Heidi poseeraa Glamour-lehden sivuilla myös yläosattomissa.

Heidi Klum on viime aikoina keskittynyt mallin töiden sijaan enemmän televisiotöihin. Kaunotar on juontanut muiden muassa Suomenkin televisiossa pyörinyttä Muodin huipulle -realityohjelman Yhdysvaltojen versiota. 37-vuotias supermalli otti vuonna 2009 miehensä Sealin sukunimen, joten huippumalli onkin nykyisin virallisesti Heidi Samuel.